Toppik är en  produkt som hjälper kvinnor och män att dölja håravfall. Tack vare den statiska laddningen fastnar Toppik på hårstråna och gör dem upp till fyra gånger tjockare närmast botten. För att göra Toppik ännu mer effektivt anpassas det dessutom till användarens hårfärg och ger därför det tunna håret sin lyster och glans tillbaka.

Toppik kan användas tillsammans med preparat för att stoppa håravfall och även som ett komplement till hårtransplantation. Toppik är idag den mest använda produkten för att dölja håravfall och används av miljontals människor över hela världen.

Toppik är fibrer gjorda av keratin, ett protein som finns naturligt i allt mänskligt hår. Det får sina unika egenskaper tack vare tillverkningsprocessen där man ger fibrerna exakt rätt laddning för att binda sig till mänskligt hår. Toppik har använts för att dölja håravfall under många år i främst USA och man har hela tiden utvecklat produkten. Människor blir förbluffade när de applicerar Toppik och ser hur det tunna och glanslösa håret förändras till tjockt och tätt på bara 30 sekunder.

Före applicering

Toppikfibrer ser helt naturliga ut och kan inte upptäckas, de börjar aldrig rinna, kladda eller färga av sig. Toppik klarar dessutom vind, regn och svettningar utan problem. Varje gång du tvättar håret försvinner Toppikfibrerna.
Detta gör att du själv kan bestämma hur ofta du vill
använda Toppik. När du badar får du också räkna med att fibrerna kommer att försvinna men efter att håret torkat tillför du bara Toppik igen. Toppikfibrerna binder dessutom fett från hårbotten precis som ditt eget hår vilket gör ditt hår mindre fett.
Fibrerna hjälper därför till att behålla volymen i håret över en längre tid.
Toppik gör helt enkelt att man kan dölja håravfall, snabbt och enkelt.
Obs! Det är en kosmetisk produkt, den ger intrycket av ett tjockare tätare hår, men det skapar inte fler hårstrån.

Efter applicering
Webbdesign:
Wanja Weinheimer
Wanjas Vardagsrum

Tillbaka till Håravfall
Hem