Salong Gula Villan ligger på övervåningen i Sköldska huset, även kallat Gula Villan.
I en hemtrevlig miljö med anor från förr finner du ro under våra behandlingar.

Jag som driver salongen heter Jeanette och är frisör samt arbetar med hårförlängning,
ögonfransförlängning, övriga fransbehandlingar och kosmetisk tatuering. Du som
går i giftastankar eller ska gå på bal eller fest kan få hjälp med hår och makeup.
 


På frisörsidan finns även Lovisa, som är fjärdeårselev. Lovisa arbetar som frisör med lite rabatterade priser men är även utbildad inom vaxning.

Efter att under flera år ha erbjudit nagelvård på salongen har vi valt att avvakta innan vi tar in någon ny nagelterapeut då nagelvård ofta innebär starka dofter.

Då frisörbehandlingar och produkter inte alltid är skonsamma för miljön, försöker vi ändå att göra så gott vi kan genom att använda ammoniakfri färg, sulfat- och parabenfria schampon, slingor med papper (ej folie) samt genom att källsortera våra sopor.

Mitt mål för Salong Gula Villan är att skapa en trivsam miljö där du under samma tak kan få olika slags behandlingar. Hör du till dem som har svårt att finna en plats att känna dig trygg på eller känner att du inte gillar att sitta i ett skyltfönster kan detta vara platsen för dig.

Vi vill ge dig utrymme. Varmt välkommen hit!

Hem

Om mig
Jag är 40+ och startade Salong Gula Villan våren 2006. Dessförinnan hade jag förmånen att få arbeta på Corinne & Friends, numera Nudh. Där återfann jag mina kunskaper som legat i vila några år efter barn och andra livsprojekt.
Jag började min frisörkarriär som lärling på Yvonnes Hårsalong i Stockholm där jag under några års tid fick möjlighet att utveckla mig under ledning av Yvonne Hässelvall, som var en otrolig inspirationskälla.
Webbdesign:
Wanja Weinheimer
Wanjas Vardagsrum

www.wanjasvardagsrum.se