Färgning av fransar och bryn
Semipermanent fransböjning

Singelfrans nytt set
1150 kr
Volymfrans nytt set
1250-1450 kr
Refill
500-750 kr
Vid köp av nytt set+återbesök.
Refill=Minst hälften av fransarna kvar/högst 4 v mellan besöken.
Snabbfix 30 min 350 kr
Borttagning 250 kr

Att man väljer fransförlängning kan ha många orsaker.
Kanske man inte sminkar sig för övrigt, då är det skönt att fransarna ändå accentuerar ögat. Många har problem med att ögonen tåras lätt så maskaran rinner. En del har problem med att synen är sämre och har svårt att se att sminka sig.
Somliga vill ha mycket av allt, med tjocka extrema fransar, andra vill bara se naturligt vackra ut. Då kan fransförlängning vara en bekväm lösning.
För några är det bara en kul grej att prova en gång eller två, medan det för andra blir en del av vardagen att ha långa fransar och återkomma för refill.
Jag anser att sommaren, med bad och sol, verkligen är en tid att ha fransförlängning och strunta i makeupen.

Hur går det till?
Fransarna är i syntetmaterial och finns i olika längd, tjocklek och böjning för att kunna skapa ett naturligt eller ett extremt resultat. De har en snygg, lagom böjd form och fästes vid din egen frans med ett speciellt lim, som tål vatten. Man kan sätta fransarna en och en - singelfransar - eller fler på varje egen frans - volymfransar. Man kan få olika resultat genom att leka med olika längder, kanske sätta några bara längst ut i yttre ögonvrån för en vacker rådjursblick eller rama in hela ögat med långa, täta fransar. Du ser knappt var gränsen går mellan din egen frans och den pålimmade. Det går absolut inte att jämföra med vanliga lösfransar som du limmar på längs med franslinjen.

Att göra en fransförlängning tar ca 1,5-2 timmar och under hela tiden ligger du och blundar, många brukar somna till en stund. Det gör inte ont, men kan svida lite precis när man öppnar ögonen av ångorna från limmet. Du bör inte ha klaustrofobi då det kan upplevas som svårt att ligga med slutna ögon under behandlingen. Har du linser är det bra om du tar ut dom vid besöket. Undvik att sminka ögonen innan vi ska sätta på fransarna, då det ibland kan bli rester av mascara kvar som gör att limmet fäster sämre.

Våra egna fransars livslängd är ca 6-8 veckor. Under den tiden så växer ett nytt strå ut och hinner falla av. Tack och lov inte alla fransar samtidigt :-) Därför blir hållbarheten på varje frans som längst 6-8 veckor men då kommer det att vara lite glest de sista veckorna när du tappat en del. Min rekommendation är att du kommer på ett återbesök efter två-tre veckor. Då fyller jag på där du tappat och plockar bort ev. löst hängande fransar. På så sätt har du alltid snygga fransar.

Skötsel av fransarna: Avvakta 24 timmar innan du låter fransarna komma i kontakt med vatten, undvik även träning samma dag du gjort dem för att säkra hållbarheten. Det tar ett dygn innan franslimmet har härdat fullt ut.
Det är viktigt att använda ansiktsrengöring utan fett eller silikon när du tvättar fransarna för att undvika att limmet löses upp. När du duschat och fransarna är våta, tryck eller gnugga inte på dem med handduk utan blinka bort vattnet. Med en fransborste borstar du försiktigt fransarna till rätta om de lagt sig lite konstigt.
När du gjort en fransförlängning, är tanken att du inte ska använda maskara. På volymfransarna ska du absolut inte göra det då de, på grund av sin mängd och att de har tunnare strån, lätt klumpar ihop sig. Om det känns nödvändigt på singelfransarna, använd en vattenlöslig maskara.
Om du har för vana att klia dig mycket i ögonen, eller om du sover på sidan med kinden i kudden, är risken stor att du kommer att bryta av dom. Då är det kanske inget för dig.
Man får hel enkelt vara lite mer varsam.

Om du inte trivs och vill ta bort dem så hjälper jag dig med detta, om du gör det själv utan rätt remover är risken stor att dina egna fransar åker av.

OBS! Om du brukar vara känslig för många hudvårdsprodukter etc. så kanske detta inte är för dig.
Limmet kan orsaka allergisk hudreaktion, allvarlig ögonirritation, allergi- eller astmasymptom eller andningssvårigheter vid inandning.
Limmets beståndsdelar är: 2-METOXIETYL-2-CYANOAKRYLAT.
Vi använder extra ventilation med filter som ska avlägsna upp till 99% av skadliga ångor men om du är känslig kan även hudkontakt med produkten vara en risk. Detta gäller samtliga på marknaden förekommande franslim. Därför är det viktigt att du själv respekterar eventuella reaktioner och i sådana fall avslutar användningen av fransförlängning. Limmet släpper de skadliga ämnena under härdning. Jag avslutar behandlingen med en tunn vattendusch i form av vattenånga, som gör att limmet härdar klart på en timme. Därefter avges inte längre de allergiframkallande ämnena. Detta gäller samtliga på marknaden förekommande franslim.
Därför gör vi ej fransförlängning på någon som är under 16 år och vill gärna att du som är under 18 har fått godkännande från en förälder.

Hem

Webbdesign:
Wanja Weinheimer
Wanjas Vardagsrum