Färgning av fransar och bryn
Semipermanent fransböjning

Flares nytt set
RING!
Flares refill RING!
Enkelstrån nytt set
RING!
Enkelstrån refill
RING!
Volym nytt set
RING!
Volym refill
RING!
Vid köp av nytt set+återbesök.
Refill=Minst hälften av fransarna kvar/högst 4 v mellan besöken.
Borttagning RING!

År 2006 kom nyheten till sverige - att förlänga ögonfransarna. Glöm alla löjliga reklamfilmer för långa fransar med hjälp av mascara. Det är oftast konstruerade bilder av perfekt förlängda fransar. Här är alternativet som ser mycket naturligt ut och ej behöver göras om varje dag. Och resultatet blir slående.

Hur går det till?
Fransarna är i syntetmaterial och finns i flera längder för att kunna skapa ett naturligt eller ett extremt resultat. De har en snygg, lagom böjd form och fästes en och en vid din egen frans med ett speciellt lim. Man kan få olika resultat genom att leka med olika längder, kanske sätta några bara längst ut i yttre ögonvrån för en vacker rådjursblick eller rama in hela ögat med långa, täta fransar. Du ser knappt var gränsen går mellan din egen frans och den pålimmade. Det går absolut inte att jämföra med vanliga lösfransar som du limmar på längs med franslinjen.

Att göra en fransförlängning tar ca 1,5-2 timmar och under hela tiden ligger du och blundar, många brukar somna till en stund. Det gör inte ont, men kan svida lite precis när man öppnar ögonen av ångorna från limmet. Du bör inte ha klaustrofobi då det kan upplevas som svårt att ligga med slutna ögon under behandlingen. Har du linser är det bra om du tar ut dom vid besöket. Undvik att sminka ögonen innan vi ska sätta på fransarna, då det ibland kan bli rester av mascara kvar som gör att limmet fäster sämre.

När du gjort en fransförlängning ska du ej använda mascara under de första 48 timmarna, och därefter endast vattenlöslig. De flesta brukar dock tycka att det blir onödigt med mascara på dessa fransar.
Om du har för vana att klia dig mycket i ögonen, eller om du sover på sidan med kinden i kudden, är risken stor att du kommer att bryta av dom. Då är det kanske inget för dig.
Man får hel enkelt vara lite mer varsam.

Om du inte trivs och vill ta bort dem så hjälper jag dig med detta, om du gör det själv utan rätt remover är risken stor att dina egna fransar åker av.

Våra egna fransars livslängd är ca 6-8 veckor. Under den tiden så växer ett nytt strå ut och hinner falla av. Tack och lov inte alla fransar samtidigt :-) Därför blir hållbarheten som längst 6-8 veckor men då kommer det att vara lite glest de sista veckorna när du tappat en del. Min rekommendation är att du kommer på ett återbesök efter två-tre veckor. Då fyller jag på där du tappat och plockar bort ev. löst hängande fransar. På så sätt har du alltid snygga fransar.

För några är det bara en kul grej att prova en gång eller två, medan det för andra blir en del av vardagen att ha långa fransar och återkomma för refill. Jag anser att sommaren, med bad och sol, verkligen är en tid att ha fransförlängning och strunta i makeupen.

Hem

Webbdesign:
Wanja Weinheimer
Wanjas Vardagsrum